11 22 okt. '22

Performance: Tell Me Love is Real - Zachary Oberzan

P194q8c1s414eh1fde5u8gj11m4v1
21 okt. 2014

Zoektocht naar het leven en de liefde Na zijn jaren bij het al te gekke New Yorkse Nature Theater of Oklahoma ging Zachary Oberzan solo. Als man van vele talenten kent hij naast het acteren ook zijn weg in het film- en muzieklandschap. Met zijn 'take' op de film Rambo schopte hij het tijdens Almost Cinema tot ultieme publieksfavoriet. In zijn kleurboek blijft er niets tussen de lijntjes en balanceert hij op de fijne lijn tussen fictie en realiteit.

In 'Tell Me Love Is Real' graaft Oberzan in zijn eigen verleden. In de winter van 2012 bezweek hij ei zo na aan een overdosis Xanax in een hotelkamer aan de Ameriaanse Westkust. Whitney Houston bevond zich toen in een dezelfde situatie, maar haar verhaal kende een ander einde. Oberzan neemt ons mee op zijn zoektocht naar genezing, waarbij de liefde nooit ver weg is. Met veel humor en de geesten van Amelia Earhart, Serge Gainsbourg en Bruce Lee drijft hij zichzelf tot het uiterste, en maakt daarbij ook de brug naar het publiek.

Tell me love is Real

DONDERDAG 23 OKTOBER 2014 - 20:00
Bestel je tickets hier!

VRIJDAG 24 OKTOBER 2014 - 20:00
Bestel je tickets hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.