09 20 okt. '24

Open call: Bring Your Own Beamer '23

BYOB Banner newsize
Nieuws 22 jun. 2023
Voor de zesde Gentse editie van Bring Your Own Beamer slaan Film Fest Gent, Kunstencentrum VIERNULVIER en Nerdlab de handen in elkaar om digitale kunstenaars samen te brengen en een gratis platform te geven. Samen toveren we het Wintercircus om tot een broeihaard van digitale kunst, installaties, games, kortfilms, visuals en performances. Voel jij je aangesproken om je mooiste of zotste werk een plaats te geven tussen dit technologische allegaartje? Just bring your own beamer!

Met Bring Your Own Beamer, ofwel BYOB, creëeren we een laagdrempelige plek waar digitale kunstenaars hun werk kunnen tonen. BYOB is een ‘open source tentoonstellingsconcept’ dat in het leven geroepen werd door Rafaël Rozendaal. Iedereen kan eentje organiseren, en iedereen kan meedoen. De enige voorwaarde? Een eigen projector meebrengen. Kunstenaars van alle leeftijden en achtergronden zijn welkom, van beginnend talent tot gevestigde waarde.

Wanneer

  • Zaterdag 14 oktober
  • 15:00 opbouw
  • 20:00 opening expo
  • 00:00 slotperformance

Waar

Wintercircus Gent

Deelnemen

Deelname is gratis.
Heb je nog geen eigen werk maar doe je graag mee aan BYOB? Doe mee aan de Makeathon Generative Art op vrijdag 13 oktober.

Meer info op www.byobgent.be.

Schrijf je in voor Bring Your Own Beamer

  • BYOB 1
  • BYOB 2

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?