10 21 okt. '23

Laatste kans om te stemmen op jouw favoriete film!

P1a1iqsm9p1rol1i28ac073cktn1
24 okt. 2015

Wat is een filmfestival zonder prijzen? De vijfkoppige jury, onder toeziend oog van Sir Alan Parker heeft hun prijzen al uitgereikt. Maar ook jouw stem telt! Je kan vandaag nog je stem uitbrengen en wie weet wint jouw favoriete Film Fest Gent-film!

Ook het festivalpubliek mag namelijk een prijs uitreiken: de Port of Ghent Publieksprijs. Na elke vertoning kan je op de keerzijde van je festivalticket je waardering geven. Indien je onderaan ook naam en adres invult, dan maak je kans op een dinnercruise voor 10 personen aangeboden door Port of Ghent. De winnende film wordt ondersteund met een distributiepremie van €5000.

Ook dit jaar kan je online je stem inbrengen! De traditionele papieren stembiljetten blijven uiteraard nog bestaan, maar online stemmen kan handig zijn wanneer je vergat te stemmen of je oordeel over de film nog even wil laten bezinken. De film met de hoogste score krijgt van het filmfestival een distributiepremie van €5000. Je kan je stemmen via een link op de banner op de startpagina van de site!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.