10 21 okt. '23

Herbeleef Dance! Dance! Dance! van Arsenal

P19kk9fgavmef1860dk91bmfbvl1
06 mei 2015

Na de wereldpremière tijdens de vorige festivaleditie in 2014, kan je deze unieke combinatie tussen film en muziek herbeleven in NTGent.

‘Dance! Dance! Dance!’ is een film gebaseerd op een scenario van Hendrik Willemyns die handelt over de Japanse DJ Furu, meteen ook de naam van het jongste album van Arsenal. Voor die jongste worp trok Arsenal richting Japan, een uniek land dat een enorme aantrekkingskracht uitoefende op de band.

Arsenal verenigt film en muziek op een originele manier. De film toont een verhaal over stilstand en beweging, de muziek is een combinatie van onuitgegeven soundtrackmateriaal met bekender werk van Arsenal. Van het openingsnummer Temul, over radiohits als Black Mountain tot de strakke punk-funk/hiphop van Woe-Is-Me of de hartverscheurende americana van afsluiter This Is Your Home: Dance! Dance! Dance! is een visueel spektakel met state-of-the-art elektronische livemuziek. Aanrader!

Het concert zal plaatsvinden om 20h op 22 december 2015 in NTGent.

Info en tickets vind je hier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.