10 21 okt. '23

Follow Gent zoekt verhalen

P18qn2hqog1doi1h6uq8m8r1tjr1
28 jan. 2015

Follow Gent is een experimentele langspeelfilm die onafhankelijk geproduceerd en gelanceerd zal worden door middel van sociale mediakanalen. Ook dit jaar zoekt het Follow Gent team nieuwe verhalen om te verfilmen!

Follow Gent - Script-to-Screen Competition 2015

In samenwerking met Film Fest Gent nodigt Follow Gent kandidaten uit om een scenario in te sturen voor de derde editie van dit spannende script-to-screen project. Ze zoeken verhalen die zich afspelen in Gent. Het onderwerp van je verhaal mag in iedere willekeurige stijl en binnen welk genre dan ook geschreven zijn, zolang er maar een link is met de stad Gent. Succesvolle inzendingen zullen hun script in productie zien gaan en vertoond worden als onderdeel van het 42e Film Fest Gent in oktober 2015.

Praktische informatie:
De deadline voor inzendingen loopt af op 27 maart 2015 om 17 uur.
Scenario's dienen in het Nederlands geschreven te zijn.
Scenario's mogen niet langer dan 10 pagina's zijn (standaard scenrio formaat).
Dit is een non profit project, dat op vrijwillige basis en zonder budget tot stand zal komen.

Stuur je scenario voor 27 maart naar followgent@gmail.com.

Voor meer info surf je naar:
Twitter: @gentfollow
FB: facebook/followgent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.