11 22 okt. '22

Follow Gent - Script-to-screen Competitie 2016

P1aa1cs5jv1fn01ai510km15dqlep1
27 jan. 2016

FollowGent daagt je uit om een script in te sturen voor de vierde editie van dit bijzondere script-to-screen project.

FollowGent brengt getalenteerde filmmakers, schrijvers en publiek samen in de creatie van een originele, experimentele langspeelfilm over het leven in Gent.

Voor haar vierde editie is FollowGent opnieuw op zoek naar kleine verhalen die zich afspelen rondom Gent. Het onderwerp, de stijl en het genre zijn geheel naar eigen keuze. Dit jaar worden ook verhalen van 1 pagina geaccepteerd die vergezeld gaan van een 'beat sheet'. Veelbelovende scripts zullen worden geïntegreerd in een speelfilm die later dit jaar in productie zal gaan, waarbij aanpassingen op dat moment nog mogelijk zijn.

Praktische informatie
Deadline voor inzendingen loopt af om middernacht op 20 februari 2016. Scenario's dienen in het Vlaams te worden geschreven (Engels wordt ook geaccepteerd) en mogen maximaal 20 pagina's beslaan (standaard screenplay formaat).

Stuur je script in naar followgent@gmail.com

Meer informatie:
Twitter: @gentfollow
FB: facebook.com/followgent

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.