10 21 okt. '23

Film Fest Gent Talkies | Jeroen Perceval | 27.01

Portret Jeroen Perceval (regisseur)
Nieuws 12 jan. 2022

In de Film Fest Gent Talkies van januari komt Jeroen Perceval langs bij Patrick Duynslaegher. Perceval stelde op FFG2021 zijn regiedebuut Dealer voor.

Nadat hij het scenario schreef voor Robin Pronts D'Ardennen, twee hiphopplaten maakte en internationaal veel lof oogstte met de korte coming-of-agefilm August, nam de acteur Jeroen Perceval (bekend van memorabele rollen in onder andere Rundskop, De Dag, Tabula Rasa) plaats achter de camera voor Dealer. Percevals grote regiedebuut ging in première op Film Fest Gent 2021. Het grillige drama over een jonge drugsrunner (vertolkt door Sverre Rous) sluit dicht aan bij de leefwereld van de tiener Jeroen Perceval, zonder autobiografisch te zijn. De rasechte Antwerpenaar maakt op 27 januari de oversteek naar Gent om het te hebben over zijn favoriete films en inspiratiebronnen.

De Talkies met Jeroen Perceval vindt plaats in Bibliotheek De Krook (Miriam Makebaplein 1, Gent) op donderdag 27 januari 2021 van 20:00 tot 21:00. Bestel hieronder je tickets (5 euro).

Tickets zijn te koop via het platform van Avanza (na het aanmaken van een profiel kan je vlot jouw tickets aankopen via de website van Avanza).

Tickets
Talkie Jeroen Perceval horizontal

Alle voorbije Talkies kan je beluisteren als podcast via Soundcloud of via je favoriete podcast app (ApplePodcast, Spotify).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.