12 23 okt. '21

Film Fest Gent genomineerd voor website awards

P18747shb21hdu1f8e1k30131c1u7f1
18 okt. 2013

Regisseurs, acteurs, componisten,... iedereen valt in de prijzen op Film Fest Gent, ons eigenste Cannes aan de Leie. Maar om de rollen eens om te draaien, is het festival nu zèlf - althans de website filmfestival.be - genomineerd voor een Awwward, een van de hoogste onderscheidingen in cyberspace.

Wij van Lavagraphics gingen enkele maanden geleden aan de slag met de nagelnieuwe Film Fest Gent huisstijl - van de hand van De Blauwe Peer - en realiseerden een online platform voor de festivalbezoeker annex filmfreak. Een website, die dus binnenkort door een multidisciplinaire en internationale jury van web- experts zal worden gewikt, gewogen en wie weet onderscheiden.

Als partner van Film Fest Gent zijn we trots dat we voor hen een nominatie in de wacht hebben kunnen slepen.

Wil je Film Fest Gent mee op de rode loper plaatsen? Breng dan je stem uit en/of klik rechtsboven om deze oproep te sharen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.