12 23 okt. '21

FFGent toert op 20 februari met Wes Andersons The Grand Budapest Hotel

P18fcnoa8hsn7hml1k0h1hoi14ai1
12 feb. 2014

The Grand Budapest Hotel speelt zich af tijdens het interbellum. De legendarische conciërge van een groot Parijs hotel en zijn jonge beschermeling raken betrokken in een verhaal dat de diefstal van een schilderij uit de Renaissance verweeft met de strijd voor een enorm familiefortuin en de eerst trage en vervolgens plotse omwenteling die Europa verandert in de eerste helft van de twintigste eeuw. The Grand Budapest Hotel van Wes Anderson (Moonrise Kingdom, Fantastic Mr. Fox) met de onvoorstelbare cast bestaande uit Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Jude Law, Adrien Brody, Willem Dafoe, Bill Murray, Jeff Goldblum, Mathieu Amalric, Tilda Swinton, Edward Norton, Léa Seydoux en Owen Wilson speelt op donderdag 20 februari om 20u15 in Kinepolis Gent, Kortrijk, Antwerpen, Leuven en Hasselt. Klik hier om je tickets te bestellen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.