12 23 okt. '21

Festivalfilm in de bioscoop: Otto is een neushoorn

P18ke4fqf716mv16h91reit4erqa1
01 apr. 2014

Animatiefilmmaker Erik C. Schmidt leerde het vak bij Disney ('Bolt') en Dreamworks ('Shark Tale') en levert hier samen met regisseur Kenneth Kainz opnieuw een prachtprestatie. In de film laat een magisch potlood een neushoorn tot leven komen. In de zaal doen de fraaie 3D-effecten hetzelfde.

Voor Topper is de zomervakantie maar een saaie bedoening. Hij mist zijn vader die bijna nooit thuis is en zijn beste vriend Viggo moet vaak zijn eigen papa helpen in het café op het gelijkvloers van Toppers huis. Bovendien is hij verliefd op Sille, maar meisjes zijn ook weer zulke ingewikkelde wezens! Op een dag vindt Topper een magisch potlood en plots is het leven zo saai niet meer. Samen met Viggo tekent hij een neushoorn op het behang en wanneer ze even niet kijken komt hij tot leven. Maar hoe hou je een neushoorn tevreden? En wat geef je hem te eten zodat hij niet al je meubels opeet? De neushoorn, die ze Otto noemen, maakt er al gauw een vreselijke bende van.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.