10 21 okt. '23

De keuze van Patrick Duynslaegher: 17/10

P1a1qf33jk18c5c0jnvd154dsue1
17 okt. 2015

Artistiek directeur van Film Fest Gent, Patrick Duynslaegher, deelt elke dag zijn tips op Canvas.be uit het aanbod van het festival.

Bekijk hier de keuze van Patrick Duynslaegher voor zaterdag 17 oktober

Als filmfestival spelen we graag in op een hedendaagse trend en dat is de hoge kwaliteit van de televisieseries, zowel Amerikaanse als Europese series. Uit het Europese aanbod hebben we er vier geselecteerd en drie daarvan worden vandaag, zaterdag 17 oktober vertoond in de Sphinx.

Zaterdag 17 oktober: series op Film Fest Gent

14:30 '1992'
16:30 'Blue Eyes'
19:00 'Occupied'

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.