10 21 okt. '23

De filmtips van Arne Sierens

Songs2
Tips 30 nov. 2018

Er komt heel wat interessant volk over de vloer tijdens de Film Fest Gent Talkies. We laten onze gasten dan ook niet vertrekken voor ze een lijstje met hun favoriete films hebben achtergelaten.

Arne Sierens

Theatermaker Arnie Sierens is een doorwinterde filmfanaat. Patrick Duynslaegher had het tijdens de Talkies op 28 november met hem over zijn favoriete films, het invloed op zijn theaterwerk en het belang van humor. De lievelingen van Arne Sierens:

Herbeluister de Talkies met Arne Sierens hier.

Pascale Platel

Op donderdag 5 juli vertelde Pascale Platel over de films die haar als persoon en als theatermaker het meest beïnvloed hebben. Van de bijna passionele broeder-zusterliefde in 'Love Streams' tot de shock value van 'Lolita' of de excellente vertolking van Peter Sellers in 'The Party', Platel liet een divers en interessant lijstje achter:

Herbeluister de Talkies met Pascale Platel hier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.