10 21 okt. '23

Countdown Film Fest album crowdfunding: -7 dagen!

24 jun. 2015

Met de crowdfunding campagne ‘Bringing film music to your ears’ wil Film Fest Gent de opname van een uniek Alan Silvestri album financieren!

De Amerikaanse componist Alan Silvestri ('Back to the Future', 'Forrest Gump') is de centrale gast van de 15e editie van de World Soundtrack Awards. Naar goede gewoonte zet Film Fest Gent deze componist nog even extra in de kijker door samen met Brussels Philharmonic een uniek album op te nemen, onder leiding van Dirk Brossé.

In ruil voor een bedrag naar keuze kan je verschillende unieke cadeaus of belevingen ontvangen: bijvoorbeeld een gesigneerd album door Silvestri zelf, een naamsvermelding in het album booklet, VIP tickets voor de WSAwards en zo verder. Hoe groter je bijdrage, hoe meer extra’s er zijn. Ook kan je als "backer" stemmen op welke de bonus track er nog op het album moet verschijnen!

De crowdfunding campagne ging van start op woensdag 3 juni en dit via het online platform Indiegogo. Er is een budget nodig van €12.500 om een deel van de opname van het album te kunnen financieren.

Via deze link http://igg.me/at/filmfestgentalbum kan je de campagne ontdekken en ondersteunen!

15e World Soundtrack Awards
24 oktober 2015 't Kuipke Gent
Bestel nu je tickets via deze link.
Meer info over de WSAwards kan je vinden op www.worldsoundtrackawards.com.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.