11 22 okt. '22

'Cannibal' vanavond in KASKcinema

P192jrmi0ufrb1t901j3la01t651
28 okt. 2014

Vanavond woensdag 29 oktober wordt 'Cannibal' ('Caníbal') voor de laatste keer vertoond in One Shot Cinema van KASKcinema en Film Fest Gent. De vertoning van 'Cannibal' wordt voorafgegaan door de kortfilm 'Get Ripped' van Leonardo Van Dijl.

'Cannibal' is een Spaanse thriller die in 2013 in de officiële competitie van het prestigieuze Filmfestival van Toronto zat. De film draait rond Carlos, een gerenommeerde kleermaker uit Granada die zich ‘s nachts ontpopt als kille moordenaar. Wanneer hij de jonge en aantrekkelijke Nina ontmoet, ontdekt hij echter niet ongevoelig te zijn voor de liefde. 'Cannibal' is een sfeervol, duister liefdesverhaal met een fantastische vertolking van Almodóvar-acteur Antonio de la Torre.

In de kortfilm 'Get Ripped' slijt de twintigjarige Niko zijn dagen in de fitness, waar zijn wilskracht al snel wordt opgemerkt door een van de personal trainers. Hoewel de twee elkaar dagelijks zien, is er tussen hen schijnbaar geen contact. Hoe meer vooruitgang Niko maakt, hoe meer de twee verstrikt raken in een machtsspel.

De screening gaat door op woensdag 29 oktober om 20:30
KASKcinema i.s.m. Film Fest Gent
Godshuizenlaan 4, 9000 Gent, €5 (standaard) /€3 (reductie)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.