10 21 okt. '23

BEKIJK: Dag van het Filmberoep 2021

Dag van het Filmberoep
Nieuws 05 nov. 2021

Op 15 oktober kwamen professionals uit de brede filmindustrie samen tijdens de Dag van het Filmberoep op Film Fest Gent 2021. Tijdens de dag werden verschillende thema's belicht. Herbekijk hier de boeiende panels die plaatsvonden.

Serial Day Panel Talk: Grond

De serie Grond ging op Film Fest Gent 2021 in première. Scenaristen Zouzou Ben Chikha & Wannes Cappelle en regisseurs Mathieu Mortelmans, Adil El Arbi en Bilall Fallah kwamen praten over hun project. Moderator: Lieven Trio.

Directors Roundtable

In een boeiende Directors Roundtable gingen vijf Vlaamse regisseurs in op hun werkervaring in het buitenland: Teodora Ana Mihai, Cecilia Verheyden, Gilles Coulier, Jan Matthys en Hans Herbots. Moderator: Lieven Trio.

Industry Closing Debate

In het slotdebat gingen enkele keyspelers uit de Vlaamse audiovisuele sector in gesprek over de globaliserende veranderingen in deze sector en de plek van auteursgedreven producties hierin. Gasten: Ricus Jansegers (VRT), Annick Bongers (SBS), Peter Vindevogel (Streamz), Koen Van Bockstal (VAF), Hans Van Acker (KFD) en An Jacobs (VOFTP). Moderator: Lieven Trio.

In samenwerking met

Met de steun van

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.