10 21 okt. '23

Ace Image Factory verzorgt de 42e Film Fest Gent-generiek

P1a1ea22om6qb1delqi09it2il1
12 okt. 2015

Bij een geslaagd festival, hoort een krachtige commercial! Ace Image Factory verzorgde de officiële festivalgeneriek van deze 41e editie van Film Fest Gent en leverde een filmpje af om ù tegen te zeggen.

Verschillende beelden uit films uit het 42 Film Fest Gent worden begeleid door de dramatische, imposante klanken van de WSAwards hoofdgast, Alan Silvestri.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.