10 21 okt. '23
Eleni Karaindrou WSA Great Greek Composers Industry

WSA Film Music Days

Filmmuziek zit al decennialang in het DNA van Film Fest Gent. Die unieke focus vind je terug in de verschillende muzikale evenementen en projecten die Film Fest Gent elk jaar organiseert. Tijdens de jaarlijkse WSA Film Music Days dompel je je onder in alle facetten van de filmmuziek. Je hoort componisten en mensen uit het vak in het woord tijdens de talks & masterclasses, en de kracht van filmmuziek ervaar je tijdens onze symfonische filmmuziekconcerten.

WSA Film Music Days 2022

De WSA Film Music Days bieden een kijkje achter de schermen van de filmmuziekwereld. Gevuld met paneldiscussies, interviews en masterclasses zijn deze gesprekken een geweldige manier om de gezichten achter de scores te leren kennen. Voor professionals, studenten of filmmuziekliefhebbers. Alle events tijdens de WSA Film Music Days zijn in het Engels.

WSA Industry Days - Part III - Film Music Seminar with Natalie Holt
Great Greek Composers WSA
© Jeroen Willems

Concerten

Geen Film Fest Gent zonder concerten. Jaarlijks zet het festival filmmuziek in de schijnwerpers met heel wat live muziek. Met als uitschieter de World Soundtrack Awards.

Ruben De Gheselle Natalie Holt Industry WSA
© Michiel Devijver

WSA Industry Programma

Elke editie komen heel wat filmmuziekprofessionals samen voor het WSA Industry Programma, het netwerkevent voor zowel jong als meer ervaren internationaal filmmuziektalent. Het is de ideale gelegenheid om inzicht te krijgen in nieuwe ontwikkelingen, om deel uit te maken van inspirerende discussies en om collega's in levende lijve te ontmoeten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.