11 22 okt. '22

Albums

20th Film Fest Gent cover 3000px

WSA Album

Film Fest Gent en Brussels Philharmonic duiken voor het jaarlijkse WSA Album de studio in. In zorgvuldig samengestelde compilaties eren de albums filmcomponisten die wereldwijde faam genieten en van wie de muziek de ultieme spotlight verdient. De muziek wordt steeds uitgevoerd door Brussels Philharmonic o.l.v. Dirk Brossé en opgenomen door Motormusic. De cd's zijn gelicentieerd bij Silva Screen Records.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.