10 21 okt. '23
7fcaf90e 2e9b 42d7 a4d3 8091654bb348

WSA Film Music Days - Film Composer & Film Producer: Balancing a Budget

Dit panelgesprek brengt de beroepen filmproducent en filmcomponist dichter bij elkaar. Aan de hand van persoonlijke ervaringen, case studies en te vermijden valkuilen bespreekt producent Peter Bouckaert hoe hij een filmscore budgetteert, terwijl componisten Michelino Bisceglia en Liesa Van der Aa hun licht laten schijnen over wat er komt kijken bij het componeren van een score en hoe dat budget nu precies wordt besteed. Deze talk wordt georganiseerd i.s.m. de Belgian Screen Composers Guild. Moderator: Valerie Dobbelaere.

Het is ook mogelijk een dagpas te kopen, voor alle evenementen op 20 oktober. Mensen met een accreditatie hebben toegang tot alle evenementen.

Met de steun van

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.