Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Uw bedrijf op de rode loper?
Hospitality
Film Fest Gent
FILM FEST GENT

10 > 20 okt 2017

LIGHTS, CAMERA AND... ACTION!

Elf dagen, 100.000 bezoekers, meer dan 100 films, 60 meter rode loper, nationale en internationale gasten: in oktober is Gent de filmhoofdstad van Europa tijdens Film Fest Gent. De unieke sfeer van het festival leent zich uitstekend als kader om informeel zaken te doen. Een VIP-avond met een bijzondere film waarbij u en uw relaties in de spotlight staan, levert immers voldoende gesprekstof op. Dat u daarbij kunt rekenen op onze persoonlijke service, trendy catering en magisch decor, hoeven we u bijna niet meer uit te leggen. Dit jaar rollen we van 10 tot 20 oktober voor u en uw bedrijf de rode loper uit. Of u nu kiest voor een all-in pakket met een Avant-Première film gecombineerd met receptie of walking dinner, of voor een uitgebreide formule op maat voor al uw medewerkers: Film Fest Gent is het netwerkevent van het najaar.

“Film is emotie, een medium dat niemand onberoerd laat. Film Fest Gent biedt u de mogelijkheid om een exclusieve ervaring te koppelen aan uw netwerkevent. In een mediageniek kader beleeft u met uw gasten memorabele momenten, zowel binnen als buiten de bioscoopzaal. Kom als VIP met uw bedrijf naar de 43e editie van het festival en wij garanderen dat u nog lang stof tot napraten heeft!”
Martijn Bal - Algemeen Directeur Film Fest Gent

UW BEDRIJF OP DE RODE LOPER

Of u nu een klantenavond wenst te organiseren, in een spraakmakend decor contact wil leggen met uw prospecten of uw medewerkers in de watten wil leggen: u bent bij Film Fest Gent aan het juiste adres voor een onvergetelijk netwerk moment.

Film Fest Gent is:

  • persoonlijke service met meer dan 20 jaar hospitality ervaring
  • een prestigieus cultureel event met internationale reputatie en persaandacht
  • de aanwezigheid van het Belgische filmberoep, regisseurs en acteurs
  • elf dagen vol unieke avant-premières en spraakmakende films
  • kwaliteitsvolle en trendy catering door Coeur Catering
  • feeëriek ingerichte VIP-locatie plus een echte rode loper beleving

HOSPITALITY FORMULES

Film Fest Gent biedt een brede keuze van VIP-arrangementen aan voor een filmavond waar informeel netwerken centraal staat. U kan kiezen voor een all-in formule of een formule op maat.
Bij onze all-in formules geniet u van een volledige service: parking, vestiaire en persoonlijke begeleiding door onze hostesses voor gezelschappen vanaf vier personen. Ons team van programmatoren kiest een breed toegankelijke film voor uw genodigden. Filmzaal en sfeervolle receptieruimte worden gedeeld met andere bedrijven.

Een formule op maat kan worden uitgewerkt voor grote groepen waarvoor u een exclusief voorbehouden filmzaal en receptieruimte wenst. U ontvangt de volledige service van een all-in formule maar houdt daarbij nog eens zelf de regie over de datum, filmzaal en de catering die uw genodigden voor en/of na de film krijgen aangeboden. Bovendien kiest u samen met onze programmatoren de te vertonen festivalfilm die voldoende voor gesprekstof zal zorgen onder u en uw relaties.

Heeft u zelf suggesties of wenst u andere concepten uit te werken, zoals een seminarie met brunch, een familiefilm voor uw klanten met hun kinderen op zaterdagvoormiddag, of wenst u gebruik te maken van ons VIP-dorp (cap. 2.000 personen) voor productvoorstellingen? Contacteer ons gerust voor een voorstel.

Formule op maat

We denken graag met je mee
Een formule op maat kan worden uitgewerkt voor grote groepen waarvoor u een exclusief voorbehouden filmzaal en receptieruimte wenst. U ontvangt de volledige service van een allin formule maar houdt daarbij nog eens zelf de regie over de datum, filmzaal en de catering die uw genodigden voor en/of na de film krijgen aangeboden. Bovendien kiest u samen met onze programmatoren de te vertonen festivalfilm die voldoende voor gesprekstof zal zorgen onder u en uw relaties.

Filmavond

Met wijnreceptie of walking dinner
Verras uw klanten, zakenrelaties of personeel met een onvergetelijke filmavond in combinatie met een stijlvolle receptie of walking dinner. Kies voor een van onze all-in pakketten of vraag naar een formule op maat voor grote groepen.

Partnership aanvragen

Sponsorcontact

Géraldine Labeeu
Leeuwstraat 40 B
9000 GENT

Tel. +32 9 242 80 60
Fax. +32 9 221 90 74

sponsor@filmfestgent.be

Online communicatie door Lavagraphics