12 23 okt. '21

Jouw merk op FFG

Film Fest Gent is het grootste internationaal filmfestival van België dat jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers ontvangt en waardering geniet binnen zowel de culturele als de bedrijfswereld.

Film Fest Gent ontvangt overheidssteun als grootste organisatie voor Filmcultuur in België. Maar mede dankzij de steun van partners en sponsors is het festival ook uitgegroeid tot de top van de Europese filmfestivals. Om die ambitie en onafhankelijkheid blijvend waar te maken, reikt Film Fest Gent voortdurend de hand aan nieuwe partners met een passie voor cultuur.

Een partnerschap met Film Fest Gent kan vele vormen aannemen, gaande van visibiliteit voor jouw merk, inhoudelijke samenwerking of een partnerschap voor onze industry activiteiten voor filmprofessionals. Ook zijn er mogelijkheden om te adverteren in onze programmagidsen.

Bekijk wie onze huidige partners zijn

Wil je partner worden of heb je vragen? Neem contact op met Géraldine Labeeu, onze verantwoordelijke Partners.

Géraldine Labeeu

Géraldine Labeeu

Productie, Partners & Protocol

Onze presentatiebrochure leert je in een notendop waar Film Fest Gent voor staat.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.