VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Word Film Fest Golden Friend en haal nog meer uit het festival!
Word Film Fest Golden Friend en kom naar onze VIP-openingsavond!
Film Fest Gent
FILM FEST GENT

8 > 18 okt 2019

Steun Film Festival Gent en geniet van extra veel voordeel!

Echte festivalfans worden Film Fest Golden Friend en profiteren van extra veel voordeel!

Film Fest Gent wil filmliefhebbers, liefhebbers van het festival en vrienden samenbrengen die een gemeenschappelijke passie voor filmcultuur en Film Fest Gent delen. Dankzij de steun van de Golden Friends kunnen we elk jaar de diversiteit van ons programma verzekeren en jonge, beloftevolle filmmakers een plaats geven op ons festival. Wij nemen dan ook met grote dank uw naam op in ons programmaboekje indien u dit wenst. 

Als Golden Friend steunt u niet alleen het festival, maar ontvangt u een uitnodiging voor onze exclusieve openingsavond in Kinepolis Gent. Daarnaast heeft u de keuze om de World Soundtrack Awards - 's werelds belangrijkste internationale filmmuziekprijzen - bij te wonen of om het festival feestelijk af te sluiten op onze slotavond. Met een persoonlijke accreditatiepas kan u ongelimiteerd alle filmvoorstellingen bezoeken. Tijdens het festival vindt er ook een exclusief netwerkmoment plaats voor alle Golden Friends waar u samen met ons team klinkt op het festival. 

Golden Friend bent u het hele jaar door. Met gratis toegang tot onze Talkies, One Shot Cinema en korting voor FFG On Tour, blijft u het hele jaar door nauw bij onze werking betrokken. En in het voorjaar nemen we je mee op een unieke rondvaart in Gent met uiteraard een hapje en wat bubbels. 

Wenst u graag meer informatie over de Golden Friends of een volledig overzicht van alle voordelen, aarzel dan niet te mailen naar friends@filmfestival.be of te bellen naar +32 9 242 80 60.

Online communicatie door Lavagraphics