10 21 okt. '23

Zwoltopia maakt unieke illustraties voor 42e #FFGENT!

P1a24ob1drf288f44ve531qmq1
23 okt. 2015

Zwoltopia, het alter-ego van Jeroen Van Zwol, creëert speciaal voor Film Fest Gent unieke illustraties over evenementen en films op Film Fest Gent! Vandaag tekende hij een illustratie voor 'Rock the Kasbah'.

Je kan deze film vandaag en morgen nog bekijken op FFGENT! Bekijk hier de uren en bestel je tickets!

Ook tekende hij al voor de documentaire 'Bobbejaan', voor de Back to the Future-marathon, voor de World Soundtrack Awards en The Great British Film Music!

Ontdek de tekeningen hier!Andere illustraties vind je op zijn tumblr-site of via zijn facebook!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.