10 21 okt. '23

Zomerfilmtip: Drijf-in cinema

Travolta
Nieuws 22 aug. 2018

Op zoek naar een unieke filmervaring? Dan zijn de verlaagde Leieboorden in Kortrijk dit weekend the place to be. Geniet van een steengoede film al dobberend in je kano of kajak. Geen drive-in, maar wel een drijf-in.

Op vrijdag 24 krijg je dé filmhit van 2018 te zien 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'. En zaterdag 25 augustus laten ze de gerestaureerde versie van 'Saturday Night Fever' op je los. Heb je last van watervrees? Geen nood, breng je stoeltje mee en zet je droog op de kade.

Alle informatie vind je hier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.