10 21 okt. '23

Zomerfilmcollege 2015 @ Cinema Zuid

P19okreo2u1ncr1b2t1euneg7ebk1
22 jun. 2015

8 dagen lang meer dan 20 lezingen en 30 films met specials rond icoon Burt Lancaster en levende legende Jean-Luc Godard, een uitgekozen ‘Meesterwerk’ in zijn filmische context en een gastcollege door de veelgeprezen Schotse regisseur Bill Forsyth, bekend om zijn komedies.

Het Zomerfilmcollege brengt filmliefhebbers in contact met gerenommeerde film­ specialisten uit binnen­ en buitenland, maar vooral ook met films uit de collectie van CINEMATEK en andere Europese filmarchieven die zelden of nooit op het witte doek vertoond worden. Een unieke kans tot kennismaking met (of herontdekking van) een aantal klassieke films, die een absolute ‘must’ zijn voor iedereen die van film houdt.

Praktische Info
De prijs voor het volledige programma van 8 dagen bedraagt €135. Studenten betalen slechts €70. De prijs voor een half programma, elke voormiddag (Burt Lancaster) of elke namiddag (Jean-Luc Godard), bedraagt €75. Studenten betalen voor een half programma slechts €40.

Inschrijven kan tot 6 juli en zolang de voorraad strekt! Stuur een mailtje naar info@vdfc.be

19 tot 26 juli 2015 in Cinema Zuid in Antwerpen
Meer info kan je vinden op de site van Vlaamse Dienst voor Filmcultuur en op facebook.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.