Zij kleurden onze openingsavond!

20191008 ffg2019 jeroen willems 038
Verslag 08 okt 2019
Niet enkel onze gasten zien er adembenemend uit, ook het Film Fest Gent-team toont zich van zijn beste kant. Samen met Silver Tie heeft Film Fest Gent een team van hosts en hostessen klaargestoomd om jou welkom te heten op onze rode loper. Onze hostessen worden gekleed door Julia June en Lemon Jelly, met een styling van De Cliént en de make-up look van MUD Belgium.

Onze hosts en hostessen heten iedereen feestelijk welkom. Voor hen streeft Film Fest Gent naar een unieke look die elegant en stijlvol is, maar ook comfortabel en gepast voor lange, vermoeiende werkdagen.

Dit jaar deed Film Fest Gent beroep op deze verschillende merken:

De lange jurk met fleurige print, afgewerkt met zijsplit en gecombineerd met een herfstige dickie is exclusief ontworpen voor Film Fest Gent door Julia June. Voor de schoenen gaat Film Fest Gent dit jaar opnieuw voor glanzende, sustainable enkellaarsjes van Lemon Jelly, perfect voor de rode loper.
De make-up wordt verzorgd door MUD Belgium, De Cliént zorgt dan weer voor het kapsel.

In deze volledige look straalde ons hospitality-team, gerekruteerd door Silver Tie, op de rode loper, het vip-dorp en doorheen Kinepolis Gent.

Tags

FFG2019