10 21 okt. '23

Zij kleurden onze openingsavond!

20191008 ffg2019 jeroen willems 038
Verslag 08 okt. 2019

Niet enkel onze gasten zien er adembenemend uit, ook het Film Fest Gent-team toont zich van zijn beste kant. Samen met Silver Tie heeft Film Fest Gent een team van hosts en hostessen klaargestoomd om jou welkom te heten op onze rode loper. Onze hostessen worden gekleed door Julia June en Lemon Jelly, met een styling van De Cliént en de make-up look van MUD Belgium.

Onze hosts en hostessen heten iedereen feestelijk welkom. Voor hen streeft Film Fest Gent naar een unieke look die elegant en stijlvol is, maar ook comfortabel en gepast voor lange, vermoeiende werkdagen.

Dit jaar deed Film Fest Gent beroep op deze verschillende merken:

De lange jurk met fleurige print, afgewerkt met zijsplit en gecombineerd met een herfstige dickie is exclusief ontworpen voor Film Fest Gent door Julia June. Voor de schoenen gaat Film Fest Gent dit jaar opnieuw voor glanzende, sustainable enkellaarsjes van Lemon Jelly, perfect voor de rode loper.
De make-up wordt verzorgd door MUD Belgium, De Cliént zorgt dan weer voor het kapsel.

In deze volledige look straalde ons hospitality-team, gerekruteerd door Silver Tie, op de rode loper, het vip-dorp en doorheen Kinepolis Gent.

Tags

FFG2019

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.