10 21 okt. '23

WSAwards Industry Day + British Film Music Seminar

14 sep. 2015

(Film)muziek vormt dé basis voor een opwindende en meeslepende filmervaring en verdwijnt -helaas- geregeld in de schaduw van het visuele beeld. Daarom belicht Film Fest Gent dit muziekgenre door het reilen en zeilen te tonen aan de hand van de WSAwards Industry Day en het British Film Music Seminar. Koop nu een combiticket voor beide evenementen en geniet van een korting van vijf euro!

WSAwards Industry Day - 23 oktober 2015 - 09:00 - Provinciaal Administratief Centrum 'Het Zuid' - Woodrow Wilsonplein, 9000 Gent

Film Fest Gent focust op het uitwerken en professionaliseren van zijn filmmuziek-industrie-activiteiten. Door de WSAwards Industry Days op vrijdag 23 oktober 2015 te organiseren, verenigt het festival jonge componisten, filmmakers en filmmuziek-professionals. Ze krijgen de mogelijkheid om te leren, te debatteren en te netwerken.

Bestel je tickets hier!

British Film Music Seminar - 22 oktober 2015 - 9:30 - Kinepolis

De jaarlijkse focus van Film Fest Gent wordt ook voor deze festivaleditie doorgetrokken in het Film Music Seminar. De Britse cinema staat centraal in gesprekken met o.a. topcomponist George Fenton en Daniel Pemberton. De dag wordt gemodereerd door Dr. Martine Huvenne. Dr. Huvenne, docent aan School of Arts Gent en LUCA School of Arts, zal in het Seminar de nadruk leggen op film en muziek als artistiek gegeven, met vooral aandacht voor de samenwerking tussen de componist, regisseur en sounddesigner.

Bestel je tickets hier!

Voor een combiticket krijg je een korting van vijf euro. Koop je combiticket hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.