11 22 okt. '22

WSA teaser alert!

P18n8ocg57q3brlnbql1nfdt5m1
30 apr. 2014

Op zaterdag 25 oktober 2014 gaat de 14e editie van de World Soundtrack Awards door in t’Kuipke in Gent. Op donderdag 8 mei maken we een groot deel van het programma bekend, maar in afwachting daarvan lanceren we alvast een teaser. Kan jij raden welke centrale gast we dit jaar mogen verwelkomen op ons slotevenement?

Like de nieuwe Facebookpagina van de World Soundtrack Awards en blijf op de hoogte van de nieuwste updates! https://www.facebook.com/WorldSoundtrackAwards

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.