Word ambassadeur van Film Fest Gent

20211017 FFG2021 Jeroen Willems 058
Nieuws 10 aug 2022
Van 11 tot en met 22 oktober 2022 zal Film Fest Gent de stad op sleeptouw nemen. Zoals elk jaar zet het festival Gent als filmstad in de kijker en kan het publiek ruim honderd langspeelfilms en kortfilms uit de hele wereld meepikken, met dit jaar een focus op Zuid-Korea. Ook jij kan daar deel van uitmaken. Zin om trotse ambassadeur van Film Fest Gent te worden? Met ons promotiemateriaal haal je het grootste filmfestival van België naar jouw zaak!
Adil & Bilall© Johannes De Bruycker

Met financiële steun van PuurGent voorziet Film Fest Gent dit jaar Film Fest Gent-kraskaarten, waarmee je jouw klanten blij kan maken na een aankoop in jouw zaak. Dankzij de kraskaart maken ze kans op een gratis filmticket of drankje in het Film Fest Café én vinden ze de weg naar het filmprogramma.

Om het in jouw communicatie makkelijk te maken, voorzien we een pakket visuals die je kan gebruiken op je website of op sociale media om de actie kenbaar te maken. Om het filmfestival twaalf dagen lang te laten meeklinken in jouw zaak, bezorgen we je bovendien een playlist met filmmuziek. Als ambassadeur ontvang je ook brochures en posters van Film Fest Gent. Het materiaal wordt helemaal gratis bij jou bezorgd!

Schrijf je snel in en ontvang binnenkort je ambassadeurspakket!

Wij zijn alvast enorm dankbaar dat je het festival mee wilt uitdragen en kijken uit naar de samenwerking!
Bij vragen kan je steeds contact opnemen met Lana.

20210701 160437

Lana Deldycke

Promotie & Distributie

In samenwerking met