09 20 okt. '24

Word snel Film Fest Friend en win een tripje naar de zon!

P1921asmsbnsfm3d58u1s1cc0h1
16 sep. 2014
Word voor 20 september Film Fest Friend en maak dankzij Brussels Airlines kans op een duoticket in b.flex naar een bestemming naar keuze binnen hun Europees Netwerk.

De voorbije edities kon het festival altijd rekenen op een groot aantal trouwe bezoekers. Om de grootste fans van het festival de kans te geven nog meer uit het festival te halen, bestaat nu ook de mogelijkheid om vriend te worden van het festival. Er bestaan twee verschillende categoriën van Friends: Zilver en Goud.

Film Fest Gent heeft als uniek thema ‘de impact van muziek op film’, daarom bestaat er ook een aparte derde categorie, namelijk Music Friends. Snel zijn is hiervoor de boodschap want er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar als Music Friend.

Bij de bestelling van een Friends pakket via deze link kan je de wedstrijdvraag beantwoorden: “Hoeveel personen zullen vanaf de lancering op 25 juni 2014 tem 20 september 2014, lid geworden zijn van de Film Fest Friends?”. Om kans te maken op een duoticket naar jouw favoriete reisbestemming*

Bekijk hier het wedstrijdreglement. De winnaars worden persoonlijk verwittigd via e-mail en op onze website bekendgemaakt.

Dus wees er snel bij en win jouw tripje naar de zon!

* binnen het Europees Netwerk van Brussels Airlines

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?