09 20 okt. '24

Word Film Fest Friend!

P1bjmv4sq61840g72135l90l071
Nieuws 28 jun. 2017
Heb je een passie voor film en draag je ons festival op handen? Word Film Fest Friend! Je krijgt er alvast heel veel liefde voor terug, en dankzij onze vernieuwde Film Fest Friend-pakketten ook tal van andere voordelen!

Echte festivalfans kunnen al met een bijdrage van €50 Film Fest Friend worden. Je wordt verwend met exclusieve voordelen zoals gratis toegang tot alle One Shot Cinema-voorstellingen in KASKcinema en de mogelijkheid om aan het allerlaagste tarief tickets voor het festival te reserveren: slechts €7 per filmticket!. Bovendien krijgen onze Friends als eerste het festivalprogramma in de bus.

Als je net dat ietsje meer uit onze vriendschap wil halen, zijn de Golden Friends iets voor jou. Voor €350 ontvang je onder andere een pas waarmee je ongelimiteerd naar de film kan tijdens Film Fest Gent! Uiteraard ontvang je ook een invite voor de officiële openingsavond op 10 oktober en de slotavond op 20 oktober.

Om de vriendschapsbanden nog wat meer aan te sterken worden alle Friends tijdens het festival uitgenodigd op onze exclusieve Friends drink, powered by Bombay Sapphire! Sla een praatje met andere filmliefhebbers en geniet van een heerlijke gin-tonic.

Ook Friend worden? Bekijk alle voordelen hier.

Tags

FFG2017

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?