11 22 okt. '22

Word Film Fest Friend!

P19t0iepvuru4omk1t9j180vinu1
23 aug. 2015

Word Film Fest Friend en haal nog meer uit het festival!

Om de grootste fans van het festival de kans te geven nog meer uit het festival te halen, kan je ook dit jaar Film Fest Friend worden! Met je bijdrage ondersteun je de werking en het toekomst van het festival, maar de vriendschap is geheel wederzijds. Al met een bijdrage van €40 ben je een Friend en verwent het festival je met heel wat exclusieve voordelen.

Zo krijgen Film Fest Friends als allereerste het festivalprogramma in hun mailbox en kunnen zij een dag op voorhand tickets reserveren met het speciale Friends kortingstarief. Ook worden Friends uitgenodigd op de exclusieve vooropening van het festival met The Walk met Joseph Gordon-Levitt op maandag 12 oktober! Tenslotte kunnen Friends gedurende het jaar met hun lidkaart GRATIS naar alle One Shot Cinema voorstellingen in KASKcinema.

Ook tijdens het festival geniet je van tal van voordelen! Zo kan je onder andere aan verminderde prijs filmtickets aanschaffen!

Naast FILM FEST FRIEND kan je ook nog GOLDEN FRIEND worden en dan krijg je er een invite voor de officiële openingsavond én een accreditatie bovenop, die vrij toegang geeft tot alle press- en industry screenings.

Bekijk alle voordelen en join the Film Fest Friends!

Word Film Fest Friend (€40)

Word Golden Friend (€350)

Word Golden Friend als koppel (€630)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.