11 22 okt. '22

Win een meet & greet met Cliff Martinez ea!

17 okt. 2014

Zaterdag 25 oktober krijg je de kans om kennis te maken met enkele kopstukken van de filmmuziek en uitvoerende artiesten van de World Soundtrack Awards. De meet & greet is bijna helemaal volboekt, maar Film Fest Gent biedt nog een gratis duoticket aan!

Voormalig redacteur en schrijver bij Variety Steve Chagollan en muziekdirecteur Dirk Brossé gaan in gesprek met de muziekgenieën Cliff Martinez –de ex-drummer van de Red Hot Chilli Peppers-, Dan Romer, Francis Lai en de Belgische jazzpianist en componist Jef Neve.

Eén voor één hebben ze een indrukwekkend palmares: de muziek van ‘Drive’ en ‘Contagion’, de vertederende composities van ‘Beasts of the Southern Wild’, de award-winnende soundtracks van ‘Love Story’ en de uitwerking van de prachtige muziek voor ‘In Vlaamse Velden’ zijn enkele voorbeelden van het uitgebreide oeuvre van de gasten.

Daarbij ontvang je nog een mooie, gesigneerde verzamelcd van Cliff Martinez!

Na het vraaggesprek is er ook ruimte voor een persoonlijker gesprek met de componisten.

Deel de World Soundtrack Awards-generiek op de WSA-facebook, stuur een mailtje met de link naar djanlissa@filmfestival.be en maak kans op een duoticket voor de meet&greet en een gesigneerde verzamelcd!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.