10 21 okt. '23

Win duoticket BBC's Planet Earth II - Live in Concert

Blue planet ii landscape
Nieuws 24 feb. 2019

Maak kans op een van de vijf duotickets voor de liveversie van 'Planet Earth II' op 10 maart in Paleis 12, Brussel.

De liveversie van 'Planet Earth II' brengt de toeschouwer naar een verborgen en geheimzinnige wereld met behulp van buitengewone beelden, dichterbij dan ooit tevoren. Planet Earth II - Live In Concert verbindt de optische weelderigheid van briljante flora- en faunabeelden met de aangrijpende livemuziek van een groot symfonieorkest en een koor.

De muziek, die perfect bij de beelden past en op een bijzondere manier emotioneel opbouwt, is geschreven door Oscarwinnaar Hans Zimmer, Jacob Shea en David Fleming. Richard Wells zal de avond inleiden en af en toe meer uitleg geven tijdens de voorstelling.

BBC's Planet Earth II Live in Concert strijkt op zondag 10 maart neer in de Paleis 12, Brussel. Dankzij Greenhouse Talent kunnen we vijf duotickets weggeven.

Deze wedstrijd is afgelopen.

Tags

Oproep

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.