10 21 okt. '23

Voorzitter Raad van Bestuur Claire Tillekaerts genomineerd voor Strafste Gentenaar

P1b93m52tqkaa1v5lgh21m041ddi1
Nieuws 16 feb. 2017
Dit jaar alweer de achtste editie van De Strafste Gentenaar, een zoektocht van de krant De Gentenaar naar dé persoonlijkheid die de stad het afgelopen jaar mee op de kaart heeft gezet. Film Fest Gent is fier op de nominatie van onze voorzitter van de Raad van Bestuur Claire Tillekaerts in de categorie ‘Ondernemer’.

Claire Tillekaerts is sinds 2014 voorzitter van de Raad van Bestuur van Film Fest Gent. Naar eigen zeggen is ze tegelijk vereerd en verbaasd over haar nominatie. “In wezen ben ik niet echt een ondernemer” aldus Claire in Het Nieuwsblad. “Ik werk voor ondernemers en breng hen samen met andere partners”. Als topvrouw van Flanders Investment and Trade opent zij met haar team de deur voor buitenlandse bedrijven om in Vlaanderen te investeren en helpt ze Vlaamse ondernemingen voet aan de grond te krijgen in het buitenland.

Onze stem heeft ze natuurlijk: maar ook jij kan vanaf deze week van je laten horen en daarbij kans maken op een aantal leuke prijzen. De Strafste Gentenaar awards worden op 7 maart uitgereikt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?