11 22 okt. '22

Vier mee met Film Fest Gent's Grand Night Out!

P1bsntq8dn2vc195a1vus1puvv321
Nieuws 18 okt. 2017

Aan alle mooie liedjes komt een einde... en dat vieren we met meer mooie liedjes! Film Fest Gent viert een fantastische editie met een Grand Night Out.

Na de première van de slotfilm, Charlie en Hannah gaan uit, kan je ook de bloemetjes buiten zetten. De avond wordt al dansend verder gezet op ‘Film Fest Gent’s Grand Night Out - Closing Party’ in de VIP-village van Kinepolis Gent. Aan het muzikale roer staat een gezelschap excellente fijnproevers dat het Gentse nachtleven kent als hun eigen broekzak. Wordt leuk, wordt wild en wordt bovenal grandioos!

LINE-UP
═════════════════════════
❖ Lizzy & Tati
❖ Gus & Sense
❖ Nathan Fix
❖ Mona Lee
❖ Big Poppe

PRAKTISCH
═════════════════════════
☞ Locatie: VIP-village Kinepolis Gent - Ter Platen 12, 9000 Gent
☞ Start film: 20:00
☞ Closing party: 22:30 – 03:00

TICKETS
═════════════════════════
☞ REGULAR: €19 (party + €10 dranktickets)
☞ MOVIE + PARTY: €25 (incl. €10 dranktickets)

TICKET LINK FILM + PARTY
TICKET LINK PARTY

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.