11 22 okt. '22

Vier de nationale feestdag met deze Belgische filmtips!

Driekleur
Tips 20 jul. 2022

Vier de nationale feestdag in stijl met deze selectie Belgische topfilms. Van Belgische klassiekers die behoren tot de wereldtop naar recente pareltjes die je kon ontdekken op Film Fest Gent, van stevige fictiefilms tot intrigerende documentaires, en van intieme arthouse-revelaties tot vaderlandse kaskrakers. Kies er eentje uit of vul je vrije dag met een stevige filmmarathon!

Tags

VOD

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.