12 23 okt. '21

Unspoken van Fien Troch in première

08 okt. 2008

Met de première van Fien Trochs Unspoken is de eerste Belgische film op het festivalprogramma vertoond! Op 12 oktober volgen de premières van Vinyan van Fabrice du Welz, in aanwezigheid van actrice Emmanuelle Béart, en Elève Libre van Joachim Lafosse.

Geen nood voor wie Unspoken gemist heeft, staan er nog 2 voorstellingen op het programma: 10/10 om 14:30 in Kinepolis 07 (Nog vrije plaatsen!) 14/10 om 20:00 in Sphinx 02 (Laatste plaatsen!!!)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.