11 22 okt. '22

UFA Film Nights Concours in Bozar

03 sep. 2014

Tijdens de tweede editie van de UFA Films Nights maak je kennis met de gouden tijd van de stomme film! Bozar geeft 5 duo-tickets weg voor de filmvertoningen van 'Het zesde deel van de wereld' en 'Het elfde jaar' van Dziga Vertov met live begeleiding door de Michael Nyman Band.

Het festival, een samenwerking van Bozar, Cinematek, Bertelsmann en UFA, laat je genieten van magische filmconcerten. Op het programma staat de digitaal gerestaureerde versie van 'Das Cabinet des Dr. Caligari', een wervelend succes op de Berlinale en nu in Belgische première, met de muziek van Timothy Brock in een nooit eerder gehoorde versie (15.09). Dj Raphaël Marionneau begeleidt het pareltje 'Menschen am Sonntag' (16.09) terwijl Michael Nyman en zijn band klassieke films van Dziga Vertov voor hun rekening nemen (17.09).

Bozar geeft 5 duotickets weg voor de filmvertoning van 'Het zesde deel van de wereld' en 'Het elfde jaar' van Dziga Vertov met live begeleiding door de Michael Nyman Band op 17 september in het Paleis voor Schone Kunsten. Stuur vóór 10 september een mail naar bozar.cinema01@bozar.be. De winnaars van deze wedstrijd worden per e-mail verwittigd.

Info & tickets
www.bozar.be
Rue Ravensteinstraat, 23 - 1000 Brussel | Bruxelles | Brussels
+ 32 (0)2 507 82 00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.