12 23 okt. '21

TUMULTINGENT: call for artists & locations

P18fci9lf31004ds71jsi1q3mh0p1
28 jan. 2014

Tumult.fm, het online en on air cultuurplatform van Urgent.fm doet het weer. Op 19 maart zetten ze de Gentse binnenstad op stelten met een tumultueuze manifestatie die het atypische niet schuwt. Nieuwsgierig zijn, op ontdekking gaan en zin hebben in een gek avondje kunst en cultuur is dus de boodschap.

Net als vorig jaar wil Tumult met TUMULTINGENT #2 een concreet platform bieden aan kunstenaars, muzikanten, performers, filmmakers, ... die de onderbuik uitmaken van de Gentse kunstscene. Op unieke locaties in de binnenstad krijgen zij de kans om hun werk en/of project te tonen aan het grote publiek.

De opdracht aan het publiek is éénvoudig: trek de stad in en laat je verrassen. Ga op ontdekking met een uitgekiend plan, of laat je leiden door de stroom en het toeval. De opdracht voor de artiesten is legio: doe je ding, laat zien wie je bent en wat je in je mars hebt en stap mee in hét kunstenfestival dat het artistieke broeinest dat Gent is, naar buiten brengt.

Samen met de Tumult.fm crew stelt kunstenaar/curator Bert De Geyter het festival samen. Op basis van het gepresenteerde werk of project wordt de geselecteerde kunstenaars en artiesten dé geschikte locatie toegewezen om hun werk presenteren.

Meedoen als artiest? Stuur voor 10 februari een mail naar bert.degeyter@urgent.fm waarin je jezelf en je werk voorstelt.

Maar TUMULT.FM is ook op zoek naar fijne locaties waar kunstenaars, muzikanten, performers en filmmakers hun ding kunnen doen.

Interesse? Alle info vind je op de website van TUMULT.FM.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.