12 23 okt. '21

Trailer van 'The Drop' het Amerikaanse langspeelfilmdebuut van Michaël R. Roskam (Rundskop) gelanceerd

P18ke5ea057hfsj9np81e1s1v6m1
02 apr. 2014

We hebben al wel vaker Belgische filmmakers gehad die het zouden maken in Hollywood. Maar als er één is op wie we geld zouden durven in te zetten, is het Michaël R. Roskam, de maker van ’Rundskop’. Zijn film ’The Drop’ (die voordien ’Animal Rescue’ heette) komt in Amerika uit op 19 september, wij moeten nog wachten tot oktober. Maar een paar dagen terug werden er enkele foto’s van op de set in omloop gebracht. Daarop zijn hoofdrolspeler Tom Hardy te zien en de inmiddels overleden James Gandolfini. Maar ook onze Michaël Roskam. En vandaag werd de eerste trailer van de film gelanceerd.

De film is een Amerikaanse productie van de Amerikaanse studio Fox Searchlight. Het scenario is geschreven door de befaamde Dennis Lehane en naast Tom Hardy en James Gandolfini zijn ook Noomi Rapace en Matthias Schoenaerts in de film te bewonderen

Klik hier voor de andere setfoto's.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.