10 21 okt. '23

'The Revenant' uit op DVD + exclusieve Indiegogo wedstrijd

P1ajf05dmbrf51sfak9s1hge1bkl1
23 mei 2016

Op 25 mei komt 'The Revenant' uit op Blu-ray en DVD. Ryuichi Sakamoto, eregast van de volgende World Soundtrack Awards, verzorgde de soundtrack van deze Oscartopper. In het kader hiervan geven we vijf Blu-rays van 'The Revenant' weg aan crowdfunders van het exclusieve Film Fest Gent album. Steun ons voor vrijdag - al vanaf €10 - en maak ook kans!

Naar jaarlijkse gewoonte besluit Film Fest Gent om muziekliefhebbers ook na de World Soundtrack Awards te verwennen met unieke uitvoeringen van onze eregast. Sakamoto's scores zullen verzameld worden op een uniek album voor het eerst gefocust op Sakamoto's totale oeuvre in film en tv, uitgevoerd door Brussels Philharmonic olv Dirk Brossé. Om dit te verwezenlijken startten we een crowdfunding campagne op Indiegogo.

Vorig jaar realiseerden we met de hulp van onze backers het unieke album van Alan Silvestri. Steungevers namen niet alleen het album mee naar huis maar mochten genieten van allerlei extraatjes zoals het bijwonen van én backstage-toegang tot de World Soundtrack Awards. Onze grootste financierders konden zelfs de repetities en opnames van dichtbij meemaken. Ook een meet & greet met Alan Silvestri himself behoorde tot voordelen van onze meest vrijgevige backers.

Naast deelname aan deze 'The Revenant'-wedstijd, geniet je als backer dus gegarandeerd van vele andere voordelen. Ga naar onze Indiegogo pagina om erachter te komen hoe je ons kan steunen en wat je ervoor in ruil krijgt.

De wedstrijdvraag wordt op woensdag 25 mei bekend gemaakt op Indiegogo.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.