10 21 okt. '23

TGIF #3 Jong en Wijs

P1a63903jl1gk6e53gpg5al1n801
09 dec. 2015

Jong & Wijs goes Smart! How Smart is Our City en hoe kunnen we een hefboom creëren voor al die verschillende initiatieven die van onze stad de slimste zullen maken?

Jong & Wijs gaat in overdrive en laat meer dan 10 initiatieven 3 minuten pitchen over hoe zij technologie vertalen in een betere publieke dienstverlening en een beter gebruik van beschikbare middelen. Slimmer openbaar vervoer, cradle to cradle en smart grids zijn enkele van de begrippen die de revue zullen passeren.

Deze reizende afterwork houdt deze keer halt in de Concept Store van het ICC Gent. Schrijf in en verzeker alvast je plekje via deze link.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.