10 21 okt. '23

Super Last Minute Vacatures voor FFGent 2016

P1apq6gh0a1lcitfr1kle84lgvt1
10 aug. 2016

All aboard! De festivaltrein vertrekt bijna, maar Film Fest Gent heeft nog een paar topvacatures voor aankomende editie. Zo zoeken we nog locatieverantwoordelijken die meerdere ballen tegelijkertijd kunnen hooghouden, hostessen voor de rode loper en ondersteuning bij de gastendienst van het festival. Kijk snel op onze jobs pagina voor de volledige vacature.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.