10 21 okt. '23

Straks op de rode loper: onze jury

Img 7181 web c michiel devijver
Nieuws 14 okt. 2018

Vanavond mogen we weer veel schoon volk verwelkomen op de rode loper! Niet enkel de internationale jury, maar ook de regisseurs van ‘Etangs Noirs’ en “I Do Not Care if We Go Down in History as Barbarians”-actrice Ioana Iacob komen hun film voorstellen.

Vanavond stellen we de internationale jury van Film Fest Gent 2018 voor met muzikanten Stephan en David Dewaele (Soulwax), kunstschilder Michaël Borremans, regisseurs Hope Dickson Leach, João Pedro Rodrigues en Nele Wohlatz en actrice Murielle Perrier.

Van Belgische bodem zijn dan weer ‘Etangs Noirs’-regisseurs Pieter Dumoulin en Timeau De Keyser en producent Rasmus Van Heddeghem van de partij.

Helemala uit Romenië komt “I Do Not Care if We Go Down in History as Barbarians”-actrice Ioana Iacob.

Afspraak vanaf 19u15 aan de rode loper!

Tags

FFG2018

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.