10 21 okt. '23

Stijlvolle rode loper @ opening van 42e FFGENT

P1a1iogep914me1d511bu81gk49211
13 okt. 2015

Gisteren ging het 42e Film Fest Gent van start en dat gebeurde met de nodige glitter & glamour! Allerlei sterren sierden de rode loper met hun stijlvolle aanwezigheid. Dankzij enkele modieuze partners, kon ook Film Fest Gent zich in een elegant jasje hullen.

Julia June stak de hostesses in een hip en tijdloos 'little black dress' met verrassende prints. Mud Make-up Designory gaf de hostesses een frisse uitstraling door warme, groene kleuren af te werken met gouden accenten. De Cliént voorzag de hostesses van een speels ingevlochten vlecht en een elegante krul. Tot slot voorzag Confetti verfijnde juwelen als finishing touch!

Niet enkel de vrouwen, maar ook de mannen van Film Fest Gent werden in de watten gelegd. Carbonella Suits kleedde onze directie en stak de mannelijke cast van 'd'Ardennen' in een stijlvol pak.

Bekijk de foto's voor het resultaat!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.