10 21 okt. '23

Sterren op de wereldpremière van 'The Loft'

P193krqpo8ibb1j31ean73a10i41
07 okt. 2014
Film Fest Gent, dat dit jaar van 14 tot 25 oktober plaatsvindt, haalt samen met filmverdeler KFD de actrices Isabel Lucas en Rachael Taylor naar de opening van het festival. Zij zullen samen met Erik Van Looy en Bart de Pauw op dinsdag 14 oktober 'The Loft' in Kinepolis Gent voorstellen.

Isabel Lucas brak in 2009 internationaal door met de thriller 'Daybreakers' van Michael en Peter Spierig en met Willem Dafoe. Wanneer ze met Steven Spielberg werkte aan de HBO mini-serie 'The Pacific', raadde Spielberg haar aan voor de rol van Alice in de sequel van 'Transformers: Revenge of the Fallen' van Michael Bay. In 2015 zal ze te zien zijn in de nieuwe Terrence Malick film 'Knight of Cups' en in het oorlogsdrama 'The Water Diviner' naast Russell Crowe, die hiermee zijn bioscoopdebuut als regisseur maakt. In 'The Loft' speelt ze de rol van Sarah Deakins, in de Vlaamse versie vertolkt door Marie Vinck.

Rachael Taylor maakte haar intrede in Hollywood met rollen in kaskrakers zoals 'Transformers' (van Michael Bay met Shia Labeouf), 'Shutter' (van Masayuki Ochiai) en 'The Darkest Hour' (met Emile Hirsch). Ze verscheen daarna ook in de populaire Amerikaanse serie 'Grey's Anatomy' en binnenkort staat ze naast Gillian Anderson in de televisieserie 'Crisis'. In 'The Loft' speelt ze de rol van An Morris, in de Vlaamse versie vertolkt door Veerle Baetens.

'The Loft' vertelt het verhaal van vijf getrouwde mannen die in het grootste geheim een loft delen waar ze in alle rust hun minnaressen en veroveringen ontvangen. Een prima regeling, tot ze op een ochtend het lijk aantreffen van een jonge vrouw.... Matthias Schoenaerts is de enige acteur uit het origineel die ook in deze remake een van de hoofdrollen speelt. De vier andere vrienden worden vertolkt door Karl Urban ('Star Trek Into Darkness'), James Marsden ('X-Men', '2 Guns'), Wentworth Miller ('Prison Break) en Eric Stonestreet ('Modern Family').

41e Film Fest Gent
14 - 25 oktober
www.filmfestival.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?