09 20 okt. '24

Stem op de North Sea Port publieksprijs!

Northseaport
Nieuws 09 okt. 2018
Stem jouw favoriete Film Fest Gent-film in de prijzen! Alles wat je nodig hebt, is je toegangsticket. Bovendien kan je een vip-rondvaart winnen.

Niemand minder dan jij bepaalt wie de North Sea Port-publieksprijs in de wacht sleept en zo de opvolger wordt van Christina Vandekerckhoves pakkend portret 'Rabot'. Stemmen is simpel: draai je toegangsticket om en maak een scheurtje in het vakje 1, 2, 3, 4 of 5 om je waardering te uiten. Vul je gegevens in en geef het ticket aan de vrijwiligers buiten de zaal of werp het in een van de daarvoor bestemde stembussen.

Stemmen kan ook online op www.filmfestival.be/publieksprijs met het reservatienummer én het ticketnummer op je (e-)ticket. De film met de hoogste totaalscore krijgt een distributiepremie van €5.000

Maar ook jij kan in de prijzen vallen! Laat ons weten wat jij van de film vond en maak kans op een van de zes duotickets voor een exclusieve vip-rondvaard met walking dinner aan boord van het havenjacht Jacob van Artevelde in de haven van Gent op 10 mei 2019.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?