10 21 okt. '23

Stem nu voor de Public Choice Award

A quiet place 102
Nieuws 03 jul. 2018

Brengt de score van 'A Quiet Place' je helemaal van je melk? Vond je het beste aan 'Avengers: Infinity War' de muziek? Breng jouw stem uit en bezorg jouw favoriete filmscore van het afgelopen jaar de World Soundtrack Public Choice Award.

Weet jij meteen welke filmscore je de beste vond van het afgelopen jaar? Stem dan zeker op jouw favoriete componinst voor de World Soundtrack Public Choice Award. Midden september zullen de 5 genomineerde scores aangekondigd worden en worden hun componisten uitgenodigd op de World Soundtrack Awards op woensdag 17 oktober.

Breng je stem uit via de World Soundtrack Awards-website.

Staat jouw favoriete score niet op de longlist? Geen probleem, hier kan je hem toevoegen aan de lijst. Als je er nog niet helemaal uit bent, kan je de muziek van alle genomineerden beluisteren op onze Spotify-afspeellijst.

Welke scores komen in aanmerking voor de World Soundtrack Public Choice Award 2018?

  • Enkel originele scores voor speelfilms (geen documentaires, geen kortfilms, geen tv-formats)
  • De speelfilm werd uitgebracht in een bioscoop tussen 1 juli 2017 en 30 juni 2018 (geen beperkte release of tv/dvd-premières)
  • Een persoon mag slechts één keer stemmen. De procedure wordt opgevolgd door PwC.

Je kan stemmen van 2 juli 2018 tot 7 september 2018.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.