10 21 okt. '23

Soundworkshop Herculeslab

04 mrt. 2015

Drie 3-daagse geluidsworkshops in maart en april aan de School of Arts in Gent.

Ben je geboeid door akoestiek? Dan zijn de workshops van Herculeslab iets voor jou! Er wordt niet enkel een theoretisch framework geboden, nagedacht over de relatie tussen geluid en beeld maar ook volop geëxperimenteerd om de creativiteit te stimuleren.

In de eerste workshop behandelt Stijn Dickel het thema Listening and movement / being moved. De sessie, die doorgaat op 6, 7 en 8 maart, legt de focus op luisteren met het volledige lichaam.

Gabriel Paiuk gaat in de tweede workshop in op Space, sound and instances of media of hoe onze perceptie aangepast is aan technologie. Op 27, 28 en 29 maart hoor je meer daarover tijdens de sessies.

Michel Schöpping legt dan weer de focus op Movement, sound and image op 17, 18 en 19 april. Hij zal experimenteren met statische beelden en beweging in geluid.

Waar?
Herculeslab
School of Arts (KASK)
Godshuizenlaan 4
9000 Gent

Hoe inschrijven?
- Deelnemers kunnen de workshops afzonderlijk volgen of zich inschrijven voor twee of drie workshops.
- vul het inschrijvingsformulier in
- stuur het inschrijvingsformulier naar herculeslab@schoolofarts.be

Alle info en prijzen kan je vinden op de website van Herculeslab.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.